Fragt fra 0,- ved køb over 750,-
Altid billig fragt 39,-
kreditkort

Reklamationsret

webshoes.dk yder 2 års reklamationsret, I henhold til købeloven, ved omfattende fabrikations-og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, ringe vedligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen og skal meddeles webshoes.dk indenfor rimelig tid, efter fejlen er konstateret. Indenfor 2 mdr. er altid rimelig tid. 
Såfremt du ønsker at reklamere over en vare kan du kontakte os en pr. telefon: 86274527 eller via mail: salg@webshoes.dk. Vi behandler derefter på bedste vis din reklamation. Der vil være flere muligheder: varen skal evt. returneres for reparation, ombytning eller efter kreditering/dekorde, afhængig af den konkrete situation. Det er ikke altid vi har brug for at få varen fysisk tilbagesendt for at kunne behandle din reklamation. Har du sendt en vare ind til reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.
I forbindelse med reklamationssager afholder webshoes.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang og i den forbindelse er det altid en god idé at rette telefonisk henvendelse til webshoes.dk på telefon 86 27 45 27 før du afsender pakken. 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

netskobutik.dk
Harbohøjvej 31
8653 Them
E-mail: salg@webshoes.dk 
telefon: 86274527 

Såfremt vi ønsker en reklamtionsvare sendt retur til os, så foregår det også til ovenstående adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - Dit navn og ordrenummer, eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 

Refusion 
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker via det betalingskort du har anvendt da du købte varen.