Hurtig levering

- dag til dag levering

Fri fragt

- ved køb over 500 kr.

header logo kort3

SØG EFTER STØRRELSE - VALGTE STØRRELSER:
  • Vis alle
  • Fjern filteret
    Vis valgte

Mærker

medimashop link(1)

LFF link(1)

Nygaard link(1)

Schollsko link(2)

angorauld link2(2)

skobiks.dk2(2)

netskobutik link2(1)

Hvorfor vælge os?

bulletPlus

Stort udvalg

bulletPlus

Ingen skjulte gebyrer

bulletPlus

Mange års erfaring

Vores nyhedsbreve
er spækket med tilbud

Please enter a valid value

Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på webshoes.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og IP-adresse.Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. IP-adressen registrereres hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning ved mistanke om svindel. Personoplysningerne registreres hos webshoes.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på webshoes.dk er Rasmus Holm.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Netskobutik.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til webshoes.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse og dit navn og det videregives ikke til andre. Som registreret hos netskobutik.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til webshoes.dk via e-mail info@nygaardtoender.com.

Vi har indgået en databehandleraftale med PowerHosting og Ubivox, som behandler og lagre vores data.

På webshoes.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Vi bruger en webstatistik på webshoes.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor brugeren befinder sig på websitet og hvor det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere webshoes.dk.